Lösryckt


Lilla Grå har utvecklats till en synnerligen gosig liten kisse. Vill helst inte bli buren men planterar man sig i soffan dyker hon gärna upp - till Johans förtjusning.
Lade mig senare än vanligt, sov sådär och fick följdaktligen en synnerligen seg dag på jobbet. Jag behöver tydligen ha eld i baken för att prestera ordentligt.
(Tröttmössa borstar duktigt efter frukost)

En morgon stod jag helt sonika och borstade i personalköket. Det tyckte de två som såg mig var lustigt. Kanske inte så professionellt men äsch, klockan var ju inte ens sju.

Flexade ut och spenderade pengar på hörlurar samt kläder till jobbet i form av jeans och tröja. Har alldeles för mycket i garderoben jag inte använt på över ett år. Då ska man dumpa! Men blir ändå stående där och tvekar med galgen i handen.
Media Markt, det är ju löjligt hur mycket det kan finnas av samma sak. Hörlurarna upptog en större enrumslägenhet. Kaffekapselmaskiner, dammsugare, mixers och hårtorkar. Kilometerlånga hyllor fullsmockade av allehanda varianter. Galet!

På lördag är det kvartal. Denna gång släppte de kitet tidigare så jag har video och musik nedladdade och klara för intensivt pluggande. 

Lärde mig förresten något om min laptop idag. Ibland har den frustrerande nog gått ned i sömnläge när jag suttit och jobbat, nästan alltid mitt i möten. Flera gånger efter varandra kunde det hända, till synes sporadiskt och utan anledning. Tydligen ligger någon magnetisk sensor i nedre högra hörnet som känner av när man stänger locket. Har man metallarmband ligger ju ofta handleden an mot just det hörnet vilket kan lura den att tro locket stängs. Mina Story-armband är ju magnetiska. Så självklart. Öh.
(Där, ser du inte?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0