Lådmiddag


Seg och trött idag av avbruten sömn och för många kvällar med allt för sen insomning. Ska jag upp klockan fem måste jag sova innan tio för att vara i hyfsad form till dagen. Då funkar det inte att fastna framför NCIS eller Zelda på DS. Kasst. Blir senare än tänkt också denna kväll då Lilltjejen ännu är vaken.  Men som vanligt piggnar man till när det är dags att köra pass. Nästan full klass och bra tryck. Sådan boost att höra att man är "grymt inspirerande"!
Träningsvärken begränsade sparkarna i början men inte alls lika illa som förra veckan. Kan bara hoppas kroppen vänjer sig så jag slipper värk nästa vecka. Fast han hittar nog några fler muskler jag inte visste jag hade.

Bror gör oss sällskap och Lilla Grå jalmar utifrån vardagsrummet. Hon är ganska pratsam av sig med djupa brösttoner till skillnad från Gråbrödernas falsettoner. Imorgon får vi tillfälligt en fjärde katt då vi ska ta hand om Andreas och Mabels kisse en vecka. En halv Maine coon med massa päls och bara tio månader gammal. Vete tusan om de får tillbaka henne sedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0