Fåtöljen

Klockan är snart nio och de övriga två familjemedlemmarna sover ännu. Vet inte riktigt när de kom över till vår säng efter jag bytte av Johan någonstans vid ett-tvåtiden. Lilltjejen verkar ha sin första riktiga öroninflammation. Läste att det är viss ärftlighet i det. Johan hade det tydligen jämt och ständigt som barn med ett antal brustna trumhinnor medan jag aldrig någonsin haft det. Får hoppas på mammas gener.
 
Lilltjejen har tagit över mitt minisamhälle och odlar nu grönsaker och matar djur för glatta livet. Under tiden finns det alltid tid över för en liten klapp på de riktiga djuren också. Vi håller fortfarande Lilla Grå inomhus och hon har hittills funnit sig ganska väl med det. Hon kommer också allt bättre överens med Gråbröderna till den nivå att de kan tolerera varandra och till och med utbyta en och annan slick i väntan på frukosten. 
 
Känns som man bör skriva något om melodifestivalen. Detta spektakel som erhåller så mycket hatkärlek.Det började ju ganska lovande med fyndig remake av Sannas låt men det blev aldrig något mera. Istället riktigt, riktigt dåligt. Enda låten som kunnat vara något var den där duetten med operasångaren, om partnern bytts ut mot någon som kunnat matcha hans röst. Varför inte kollegan Malena Ernman? Och den där vad-hon-nu-hette som sprang runt och intervjuade var så katastrofdålig att jag satt och skämdes å hennes vägnar. Till och med göteborgaren intill mig skakade på huvudet.
Såg att det blev ramaskri kring den där hjärteappen. Jag hann aldrig fatta hur den faktiskt fungerade, liksom många andra vad det verkar då Mollys bidrag trots allt var bättre än både Erics och Jessicas. Fantastiskt tråkiga låtar.
 
Tillbaka till öroninflammationen. Hur funkar det egentligen? Läser att det kan ge feber men inget mätbart hos Lilltjejen. Tydligen inget som smittar annat än eventuell förkylning som brukar höra till. Allmäntillståndet avgör om dagis eller inte.
--------
Nu har frukostvåfflorna intagits och söndagssteken puttrar i grytan. Hon verkar som vanligt så vi kör nog på Knatteskutt i eftermiddag som planerat.
Det vackra vädret på utidan lockar. Kanske man skulle försöka ta sig ut en sväng och chocka kroppen med lite solljus. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0