Blandade bilder


Så var det söndag och jag är här i fåtöljen igen, oförmögen att ligga kvar i sängen på grund av ryggen. Klockan har passerat åtta och Johan har också klivit upp och lagt ned sig i soffan i väntan på morgonkaffet. Lilltjejen sover vidare, ännu trött efter gårdagens bus med Noel och Elias. Det blev alltså lite middag, creme brulee och Melodifestival med familjen Andreas och Elin. Fått lite långdistanstips av veteranen Elin som jag ska fundera på. Allt som kan göra fullföljandet av Varvet lättare är värda att överväga.
Gråbröderna flydde ju huset som vanligt när vi får besök. Lilla Grå släpper vi ännu inte ut men förvånansvärt nog dök hon senare upp i soffan där vi alla hängde, till Ronjas och Elias förtjusning. Grå är allt mer kelig och sällskaplig - så länge man sitter ner.
Det är mycket pyssel hos Lilltjejen. Måla, rita, pärla, vika och tejpa papper. Det går kopiösa mängder papper men roligt att se henne och att hon sysselsätter sig själv så bra. 
I samband med den omdiskuterade filmpremiären av Fifty shades of grey har jag i helgen läst om nästan hela serien igen. Första gången tyckte jag de var riktigt, riktigt dåliga. Nu när jag visste vad jag skulle få så att säga blev de något bättre. När man hoppar eller skummar förbi allt hejdlöst kopulerande går det fort att plöja alla tre på en helg. Det blir nämligen inte mycket kvar.
Det var fint väder igår. Vi avnjöt det på insidan med ett något uppgraderat röj för att försöka underlätta besöket för kattallergikern Andreas. Tog en ögonblicksbild i en paus. Strax efter spatserade Johan ut ur badrummet utan en tråd på kroppen. Hade kunnat bli en intressant ögonblicksbild. 
Nu äter Lilltjejen frukost medan vi ännu hänger kvar i soffa och fåtölj. Får se vad vi hittar på idag. Träningsvärken är borta i alla fall tack och pris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0