Turborecap


Helgen swish-swoschade förbi där ingen i familjen knappt varit hemma. Lördagen drog Johan och Lilltjejen till lekland medan jag gjorde den sista julshoppingen. Därefter ett besök hos Elin och Andreas i deras nya hus innan besök på Liseberg. Perfekt kväll då det var såpass lite folk att Lilltjejen kunde åka karusellerna om och om igen. Och hon åker dom själv så föräldrarna bara kan stå och titta på.
Söndagen var det köttbullar för hela förmiddagen innan avstjälpning av dotter hos farföräldrarna. Därefter avnjuta och testa ett av de nya spabaden på Johans jobb. Kände oss lätt kokade och pömsiga efter massagestrålarna i det 38-gradiga vattnet. Blåste upp till Borås för lite gid middag innan konsert med Malena Ernman i den mycket speciella lokalen Åhus. Det var dags för min födelsedagspresent. Till hennes andra spng, "Gläns över sjö" och strand rann tårarna på mig. Fantastiskt vackert!
Dock blev föreställningen inte riktigt vad jag förväntat då det blev mer julshow än stämningsfulla sopransånger. Med sig hade hon Lasse Berghagen och även om han har många fina visor var det just Malenas röst och stämning jag hoppats mera på. Även om det var ännu en fantastisk prestation hade jag lite svårt för att få ihop hennes "O helga natt" iklädd Fantomen-dräkt.
Och när det skulle kopplas armkrok och gungas med i Lasse a la Allsången blev jag lite besviken. Men de till nittio procent pensionärer i publiken var förtjusta.

Då all min stress och fokus låg på tvåtimmarscombaten i fredags hade jag kopplat bort den nya releasen. Blev ju inte mycket tid över för plugg under helgen heller, så var lite nervös till dagens release i Partille.
Gick hyfsat ändå till en liten och glad skara. Nu - dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0