Söndag


Så kom den ändå till slut - snön. Lite i alla fall. Lilltjejen drog upp rullgardinerna och blev lycklig som, tja som ett barn. I stundtals regn skrapade vi ihop till både liten och stor gubbe som snart lär gå ett försmäktande öde till mötes. 
Lilltjejen fyller ju fem medan vi är i Sälen och de tänkta presenterna hamnade av någon anledning under granen, så det var bara att ge sig ut i mellandagskaoset och hitta nya. Gick bra dock och hittade till och med lite till mig själv, höhö! 
Mycket folk på passet i Frölunda, lediga och julstinna. Koreografin satt hyfsat men pust vad jobbigt det var! En vecka sedan och bara ett löppass emellan duger inte. Får se hur det känns imorgon, och sedan blir det än längre uppehåll på grund av Sälen. Ujuj!
Hittade denna i albumet. Vårt huvudkontors reception som fixats till såpass bra att jag fotade. Lite dumt dock att bilarna är vända ut mot fönstren och inte in mot foajen. Imorgon till onsdag jobbar jag som vanligt medan Johan är hemma med Lilltjejen. Dagis är ju stängt så han tar föräldradagar. Vi har en hel del kvar att hämta ut.


En till från albumet. Lilltjejen har dille på kjolar nu. Och klänningar. Kan inte säga annat än att jag tycker hon är rätt söt. Klippte henne förresten häromdagen. Inte riktigt lika sött men det syns typ inte. Hittade en och två testar som stack ut dagen efter som jag uppenbarligen missat. Frisöranlagen gick mig uppenbarligen förbi.
Nu dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0