Paus

Rensade och packade om min datorväska. Vad mycket bröt!
Konsulternas julkorgar har börjat dyka upp i landskapen och de töms lika snabbt som lönekonton denna månad. Så ja, jag hamstrade lite! En eller fem chokladbitar i väskan har varit livräddare många gånger.
Drygt nio och en halv kilometer blev det på torsdagsmorgonen, bitvis i regn och rejäl motvind. Gick ändå förvånansvärt bra, bara att borra ner hakan och streta på. Kroppen kändes kanon, otroligt skönt!
Johan hade noterat att det är svåråkt i Sälen. Får väl se om det hinner komma någon snö till vårt besök. Vet en liten som kommer bli grymt besviken om skidorna får stå. 

De här dagarna med back-to-back möten hela dagen dränerar mig totalt. Till och med luncherna snackar man jobb eftersom vi på grund av alla möten inte hinner vid något annat tillfälle. Kändes ganska bra idag ändå, hängde i utan att krokna men kändes mindre bra att måsta lämna sista mötet först av alla för att hämta på dagis. Även om mötestiden de facto var överskriden hade de övriga uppenbarligen inga fler den dagen och diskuterade vidare.
Väl hemma blev det lite oväntat minikollaps när Johan på väg hem helt förståeligt ifrågasatte min ambition att jobba i helgen. Bölade av mental trötthet i ungefär fyra minuter innan jag fortsatte med middagen. Tredje advent på söndag och känner ungefär lika lite julkänsla som vi har kronor på tidigare nämnda konton. Känns som vi har massor att göra trots att vi inte ska ha julfirandet i år eller knappt julpyntar. Vi beslöt att bara köra julgran för Tjejens skull. Adventsljusstaken kom fram då den hängde med grangrejerna från vinden. Bränt första ljuset under kvällen och nyss tänt det andra för att komma till de klassiska längdskillnaderna. Onekligen rätt knäppt jag vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0