Solsöndag

Efter lite funderanden om tider och två bilar och mat och hit och dit blev det att Johan och Lilltjejen drog till Landet. Jag skulle klippa gräs och fortsätta ambitionen att greja hemma som det inte blev så mycket av igår. Klippte gräset och höll på att rinna bort. Såpass att jag drog till sjön för att bada. Fast väl där blåste det såpass att jag nästan ångrade mig. Men det var faktiskt ganska skönt ändå, väl i. Mös lite på flotten innan jag drog tillbaka.
Fick grejat litegrann ändå för samvetets skull. Typ vika tvätt, svepa lite med dammtrasan, förlänga växternas förtorkningslidande, dammsuga gårdagens drivor av flugor vid fönstren och skrapa Lilltjejens modellera från mattorna. Svettades lite till i solen som en synnerligen långsökt form av uppvärmning inför passet i Frölunda. Sämre väder är utlovat så förväntade mig knappt några deltagare. Ändå sex starka som letat sig in från klippor och solstolar, det tyckte jag var bra gjort.
Fick förresten en blåsa fram på stortån efter löpningen igår. Det var ju också ett himla ställe, men det är ju det där skumma att vänsterskon känns något mindre. Den högra sitter perfekt. Störigt. Antar att det bara är att härda som gäller.
Mitt ViPR pass på fredag blev fullbokat direkt. Med endast tio platser är det inte så svårt men kul ändå. När Anders körde i den lilla salen tog han in femton. Får allt se hur jag tycker det går med tio om det nu blir fullt när det väl är dags. Dock står det 45 när det är 30 minuter vi kommit överens om. Jag hinner inte mer än en halvtimme för att hinna fram och tillbaka till jobbet, duscha och klämma i mig något ätbart. En kvart gör rätt mycket då.
Kör passet som ett prova på. Kan inte fredagen därpå ändå. Känner mig lite ringrostig men ska bli kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0