Nöjd


Gulingen besiktad och klar utan anmärkning, gött. På fredag blir det fix av ett mindre stenskott i rutan. Och nästa vecka ska den in till lack- och plåtverkstaden för åtgärd av framskärmen. Den större och skeva skarven mot dörren skönjas på bilden. Min snyggobil!
När jag kom till dagis ville tjejen följa med hem till en kompis. Pappan var också där och plötsligt hade jag två och en halv barnfria timmar. Vad gör man då? Ger sig ut och tränar förstås!
Målet var en mil så tog en extra sväng i början. Fick ändå lubba fram och tillbaka på cykelväg och parkering de sista hundratalet meter, höhö. Sega ben så gick varje uppförsbacke. Kanske inte så smart att ta ett milpass när jag tänkte springa imorgon bitti också. Ambitionen är morgonpass onsdagar och fredagar så länge väder och humör är ok. Då blir det combat tre gånger i veckan och löpning två. Plus kanske ett ViPR om jag nu får besked någon gång. Börjar tvivla eftersom stora salen redan har pass den tiden. Får väl anse att fem pass i veckan är rätt ok ändå.
Happ, när man sedan ägnat en del av egentiden åt träning kan man såklart spendera resten åt att tvätta, dammsuga och byta lite sängkläder. Sedan lagom till Lilltjejen körs hem av kompisens pappa ligger blodpuddingen och fräser i stekpannan. Och eftersom alla älskar blodpudding ville Lilltjejen också ha en skiva trots bjudmiddag hos kompisen.
Min Lilltjej med plåster på tanigt knät och bula i pannan, glatt smaskande blodpudding. Så ska barn vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0