Måndag


En form av egentillverkad rosett fick bli morgonens huvudbonad till dagis. Morsan har fått dille på kjolar och dottern på klänningar. Långa fladdriga saker ska det vara som böljar när man snurrar och dansar. Vägrar byxor så får se när höstkylan kommer på allvar. Vädret slog om rejält idag men betydligt kyligare vindar, regn och åskskur när jag lämnade jobbet.
Halv-mini-chefade lite då Nicklas var ledig idag. Inga incidenter tack och lov.
 
Till kvällens combat blev det hela fyra deltagare men grymma sådana. Många instruktörer tycker det är tråkigt att köra för få deltagare. Visst blir det på ett annat sätt men inte tråkigt för det. Och med mina Partille-stammisar blir det definitivt inte tråkigt!
Okej, min fokus var att pricka avtryckaren så fick därför inte upp mina maffiga biceps ordentligt. Heh, jag menar det är ju ren slump att mina deltagare är biffigare än mig! Hrm. Dags att ta tag i de resterande PT-timmarna snart. Johan väntade med Lilltjejen i lekrummet så vi växlade bilar och avkomma så han kunde dra på GAIS-match i stan. Klockan är strax nio och jag är sketastrött. Dags för morgonmänniskan att gå och lägga sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0