Eftersvett nivå femton


Aah vad gött att vara tillbaka i Partille! Få deltagare men galen energi tack vare mina stammisar. Blev sådär speedad så man någonstans i bakhuvudet registrerade viss oro för ork hela passet. Men det gick bra, toppenergi hela vägen, roooligt!
Att frossa Maxburgare som uppladdning straffade sig direkt. Söl och kladd och typiskt mig. Men det var gott. Annat än McDonalds läskiga cheesburgare.
Nu mår man så där bra som man bara kan göra efter ett härligt pass. Kanske så som Brorsan mår när han vältrar sig i sanden och tassar direkt in till vår säng. Borst, borst - Linda varje kväll.

Slut på semestern var det uppenbarligen denna dag när trafik och följdaktligen parkering var tillbaka i välfyllda spår. Möten rullar igång med motvilliga försök att återuppta lämnade trådar och IT supporten rings ned av användare vilkas lösenord försvunnit ned i rödvinsflaskan eller strandens sand.
Johan fick en påringning av Fönsterbröder som stod hemma utanför dörren, redo att ta itu med att byta vårt läckande takfönster. "-Eh va?" Det är ju trevligt att de hör av sig innan om vilken dag och tid de tänker komma. Som tur var var grannen på väg hem så de kunde släppa in dom. Se så fint det blev, ett stycke nytt takfönster!

Nu kanske jag eftersvettats tillräckligt för en dusch. Gott ska jag sova inatt efter att denna legat vaken över två timmar av någon outgrundlig anledning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0