Dag ett

Fick börja hemifrån för Cleanpipes andra besök. Mera spolande i rören och tömning av hela varmvattenberedaren. Ovanligt men ändå förekommande att en första spolning ruckar befintliga fettklumpar som dagar senare släpper och täpper till igen. Återstår att se om de bedömer detta som ett garantijobb eller helt separat jobb att debitera. Kul.

Iskallt på kontoret när troligtvis allt vad klimathållning är nere under industrisemestern. Fullkomligt stelfrusen  klev man ut i tjugotregradig värme med strålande sol.
Då mina klasser i Partille och Kållered inte kör igång förrän nästa vecka kunde jag välja och vraka bland de andra tillgängliga anläggningarna. Valet föll på Frölunda torg då jag varken testat anläggningen eller instruktören.
Bra sal, bra ljud och bra insats av instruktören. Det är guld värt att få köra för andra instruktörer för tips, trix och självreflektion kring sitt eget instruerande. 

Gårdagens dubbelpass kändes dock i framför allt axlarna. Tunga armar! Sedan kanske inte den bästa uppladdningen är en gigantisk Chocolate chip cookie...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0