Tack å hej


Titta, Endorfin har också en selfie-spegel i sitt instruktörsrum. Ett av dom i alla fall. Av någon anledning har de två och har på mina tre vikariepass inte lyckats lista ut skillnaden.
Nästan alla jag hade med förra veckan återkom idag samt några nya. Tack å hej Endorfin och fick flera fina kommentarer, bland annat att jag gärna fick komma tillbaka. Och när de börjar fråga vilka NW-anläggningar och tider jag kör på kan man inte bli annat än glad. Det ser jag som ett bra betyg om något!

Ella kommenterade att mina illröda ögon kunde bero på något så enkelt som svett. Det är ju faktiskt rätt logiskt. Svetten rinner ju konstant på mig och även om jag torkar frekvent svider det ibland rejält. Ju mer jag tänker på det desto mer logiskt verkar det. Det är ju inte värre än att det som sagt svider lite ibland och ser ut som en galning. Körde ju i keps när jag började instruera. Slutade när jag insåg hur skönt luftigare det var utan. Ungefär som att byta från byxor som alla körde i då till shorts. Deltog senare i ett pass där instruktören körde i keps och reflekterade över hur ögonen doldes av skärmen. Det blev genast ganska opersonligt då jag tycker man förmedlar mycket med ögonen, både riktningar och intensitet. Står man nära kan det nog funka men en bit ifrån ser man inte. Bakvänd keps, njäe. Deltagarna skulle inte kunna koncentrera sig med ett fån framför dom. För så ser jag ut med keps bak och fram. Likaså ett svettband a la Björn Borg. Fyller nog sitt syfte men combat-känslan hade gått förlorad. Som att köra danspass med boxningsskor. 

Tog Lilltjejen till bvc igen för syntestet hon vägrade sist. Johan hade kort efter förra besöket sytt en ögonlapp som han förberett henne med. Vi kom dit, satte oss, barnmorskan pekade, Ronja pekade och så var vi klara. Smutt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men ett snyggt svettband då? Typ bandana?!

2015-04-07 @ 21:53:44
Postat av: Linda

Vete tusan hur klok jag ser ut i en sådan. Och blir inte det också rätt varmt? Som att köra combat i huckle? Xo)

2015-04-07 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0