Snart sängen


Fastnade med fina Ida så fick skynda iväg för att hämta Johan. Handduk i sätet för värsta svetten. Kläderna, framför allt upptill kan nästan vridas ur, så kopiöst svettas jag!
(Min selfie-buddy!)

Som synes glömde jag byta ut skorna i väskan. Dock gick det kanon med dessa. Nästan till och med att de var skönare då mina andra börjar bli uttrampade. Mer stabilitet och dämpning för trampdynorna i dessa också. Kanske fortsätter med dom, dem (aaah!). Frågan är då om jag trampar ut dom innan Varvet. Är ju andra rörelser än vid ren löpning.

Imorgon är min första dag som smygchef. Hade inför-möte med chefen och chefens chef. Jag värjer mig mentalt varje gång de säger chef-ordet till mig. Gör grimaser och krumbuktar men är stencool (typ) på utsidan när de talar om mina framtida chefsmöjligheter. I tanken har det låtit lite småkul och spännande. Uttalat blir det så konkret och så inte-jag. Mjukstarts-prova-på de-luxe som sagt. Jag vet ju som sagt inte om det faktiskt är ett "inte-jag" förrän jag provat. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så det är idag jag ska ringa och smsa som en tok?

2015-04-24 @ 06:15:52
Postat av: Linda

Får du gärna göra, så länge det är snälla och meningslösa saker jag kan ignorera! ;)

2015-04-24 @ 08:01:45
Postat av: Stefan

Chef-attityd!! Meningslösa saker att ignorera! :)

2015-04-24 @ 13:28:27
Postat av: Anonym

What???! Mina sms är ju superviktiga!!! Oavsett innehåll!!! 😡😭😤

2015-04-24 @ 14:41:03
Postat av: Anonym

Stefan: Se där, kanske har det i mig ändå? ;)
Du anonyma: Vafalls? Super eller superduper? Har inte fått några i någon tokfrekvens idag i alla fall. Synd då det blev en rätt lugn dag. 😉😄

2015-04-24 @ 19:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0