Lördagsmys


Vilken vårdag det blev! Nyttjade den till de vanliga vardags-som-blivit-helg-göromål. Storhandling, tvätt och plock. Fast ska erkänna att jag också fyllt ut tiden med sådan där meningsfull meningslöshet i form av filmtittande. I stora mått. Kvantitetsmässigt talat och inte kvalitativt. Men det beror förstås vilka preferenser man väljer att ha. "The Fast and the Furious"-filmerna. Amen.
Ola och Mikael fick något fuktigt i blicken när de apropå Olas biobesök för  film nummer sju (säger ju en del), orerade om dom, trots idoga ifrågasättanden.
I vilket fall tog jag Ola på orden och har nu plöjt de fem första filmerna, minus trean då den tydligen var för dålig till och med för dom. 
Som de sade får man slänga alla begrepp kring verklighetsanknytning, och till och med den mest icke-feministiske stenbumlingen till människa skulle reagera över objektifieringen av kvinnorna. Jösses säger jag bara. Inte konstigt dessa "huvprydnader" fortfarande lever kvar i bilsalongerna.
Men som Ola och Mikael sade, till deras försvar, så får man ta filmerna för vad de är och får då några timmars hjärndöd
underhållning på samma nivå som Candy Crush eller FB.

Lite mer meningsfullt att köra mossrivaren på vår grässmatta som mer korrekt borde kallas mossmatta. Får se om det blir andra halvan imorgon.
I utkanten ligger morötterna och väntar på rådjuren. I fredagsmorse stod de där och tittade anklagande på mig. Jag har inte lagt ut på länge så fick hugga en påse vid storhandlingen idag. 

Johan somnade i soffan för en dryg timme sedan, förkyld igen och extra seg efter gårdagens after work. Lilltjejen verkar till slut ha somnat framför Frost på paddan. Själv borde jag vara rätt seg efter att vanan trogen vakna vid fem men hänger i förvånansvärt ännu. Med "Fast and Furious" nummer sex lär väl tröttheten komma snabbt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0