Eftersvett nummer två


Gick bra trots morgonens mangling. Morgonen fokuserades på baksida ben och ländrygg med övningar som också skonade och stärkte knäna. Mycket bättre idag men känner fortfarande av det när jag går. Funderar på hur jag ska göra imorgon bitti.
Går för ovanlighetens skull och stretchar extra efter combaten. I stretchrummet står också gymmets obligatoriska våg. Två tonårstjejer hänger därikring och diskuterar.
"Du har ju skorna på dig, räkna bort ett kilo"
"Shit asså, jag har gått upp två kilo!"
Den ena tjejen tar vägen via spegeln och fixar håret innan de går ut i gymmet igen. Jag hoppas det är lättvindliga diskussioner utan relevans eller allvar. Sådär ytligt på gränsen till skämtsamt. Vad säger en våg egentligen när man inte är uppenbart över- eller underviktig? Skit i vågen, träna för att bra inte se bra ut. Mår du bra så ser du också bra ut. Måste det vara svårare än så? Är det lättare för mig att säga som älskar att träna? Antagligen. Men jag tror rätt mycket på det ändå. Det finns en träningsform för alla, det gäller bara att hitta den. När jag inte kan köra combat längre vad gör jag då? Vete tusan. Såg i och för sig ett klipp på en åttio- eller var det nittioårig dam som körde combat. Så det finns hopp. Höhö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0