Back home

Jag gillar sällskapsspel. Jag gillar Risk. Det är ganska konstigt med tanke på att jag har lika lite tålamod för spelstrategier som ishockey på tv. Mina med/motspelare river sig i håret och fattar inte varför jag inte agerar enligt tydligen uppenbara förväntningar. Vilken är min strategi?!
Jag har ingen. Jag tycker om att placera ut mina infanterister, ta ett land där jag kan för att få ett kort, ge upp den ständiga kampen om Oceanien och om möjligt hålla Sydamerika med gigantiska arméer vid gränserna. Jag har ett uppdrag men ingen klar strategi för att nå det. Blir jag anfallen med anledning att minska mina antal länder blir jag nästan förolämpad. Jag har ju inte gjort något för att förtjäna det? Av någon anledning har jag aldrig vunnit, blivit besegrad eller utplånad relativt tidigt. Ändå vill jag spela det igen, och igen. Så igår hände det att jag vann på något konstigt sätt som jag inte riktigt förstod hur det gick till.
 
Så sena kvällar som det blivit denna helg har heller inte hänt på år och dag. På grund av spel! Jag är förundrad att jag faktiskt hängde i så pass. Kul med spel som sagt.
 
Jag har ätit så mycket onyttigheter och druckit mer läsk än jag gjort på månader. Gjorde slut på den där maräng/sockerkaks/gräddefterrätten till frukosten, så jäkla god! 
Ser att det blev mest bilder med Otto, men så hängde hon nog lite mer med honom än Aron, naturligt nog. Det är nästan fyra år mellan dom medan Otto bara är två år äldre. Väldigt trevligt att se dom alla tillsammans. 
Mycket påsktrafik både dit och hem med en fantastiskt tålmodig Lilltjej. Med padda, målarböcker och folisoferande sitter hon av timmarna i sin stol med bara en matpaus. En annan kan ju vända och vrida sig i sitt säte medan barnen idag sitter rätt låsta i sina barnstolar. En annan stod ju mest där bak mellan sätena eller låg utsträckt i kombiutrymmet vid barndomens långkörningar.
 
Väl hemma gick hon lös på sina två Frost-pussel medan vi packade upp, tvättade och röjde. SÅ skönt att ha det gjort med en gång. Sextio och ett hundrafyra bitar fixar hon galant, den senare med lite mera möda men ändock.
Sedan ritar hon fantastiskt söta figurer, dessa igår medan vi spelade Pictionary. Söta med gränsfall till creepy. Anders hittade rätta beskrivningen: "The grudge-aktiga".  
Handlade i Lerum på vägen hem. Vi har ICA Maxi både i Angered och Partille men föredrar ändå denna mindre Kvantumbutik då den är mer personlig. Gröna varukorgar för singlar (japp!), ballonger för barnen och de där små detaljerna som gör skillnaden. Som nedan. Humor!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Du har glömt att nämna en liten detalj....att JAG vann Ostindiska !! Oh ye :)

2015-04-05 @ 23:11:47
Postat av: Linda

Jaja, klockan var ju typ halv två. Vi andra hade ju somnat! ;)

2015-04-06 @ 08:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0