Trötta ben


Det blev en vacker höstdag denna söndag i september. Medan en bakis Johan pallrade sig hem från sin Herrclub åkte vi tjejer och storhandlade. Väl hemma drog vi ned till samhället för att rösta och besöka Skördefesten. Mysigt litet arrangemang måste jag säga, skördefesten alltså.

Bra uppslutning också och inspirerande med de lokala konstnärliga förmågorna.

Sedan var det dags för söndagscombat i Frölunda. Blev något knas med skivan så den började tre fjärdedelar in i första uppvärmningsblocket. Jag trodde det bara var första sekunderna men då var det för sent att börja om. Blev väldigt dålig början med halvdan improvisation och hittade inte fokus förrän till andra låten.
Roligare dock att Charlie var med och fick "spontan"-hoppa in och köra 58:ans nummer tre. Alltid kul att hitta på något med någon fler där uppe på scenen.

Fick öva några av de nya låtarna på henne också vilket kändes bra. Lite osäker och missar lätt några övergångar  , som vanligt innan man fått in den i muskelminnet.
Nu är det duktigt trötta ben så undrar hur de kommer kännas imorgon - för att inte tala om tisdag. Bra på ett sätt dock att få köra nya passet fyra gånger till veckan, då får jag kanske in den ordentligt innan en veckas uppehåll. Sedan kommer vi hem på lördagen och söndagen är det på't igen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kul idag! Ska krama kudden nu och sten däcka 😂👍

2014-09-14 @ 22:43:48
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Anonym

Så kul idag! Ska krama kudden nu och sten däcka 😂👍

2014-09-14 @ 22:43:50
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0