Tisdag


Skrev jag "skönt avslappnad"? HAHAHAHA! Är egentligen någon småbarnsförälder skönt avslappnad? Förutsättningarna är liksom oförändrade. Det är bara betydligt svettigare. Liksom när vi var i Portugal är Lilltjejen mammig. Mamma ska sitta bredvid, mamma ska följa, mamma ska bära, kamma, klä, torka och hela balunsen. Har hittills inte sovit ordentligt heller med propellertjej och lite för väl fungerande luftkonditionering. Femtioelva gånger per natt trasslar man sig ur det där lakanet som ska agera täcke.
Tar en paus i hotellobbyn - där finns det wifi. Restauranger och barer här nere skyltar inte med happy hour, de lockar med gratis wifi.
Menyer finns på svenska, hotellbutiken säljer Expressen och Aftonbladet. Vaknade till Bolibompa på tv:n och skånska, värmländska och dalmål hörs från höger och vänster. Man pendlar mellan två b:n, besvikelse och bekvämlighet. Förväntat men ändå tråkigt. Man åker inte till Mallorca för exotiska upplevelser, man åker för sol och bad. Fast vi lyckades visst pricka in det första regnet på fem månader.
Därför hyrde vi bil och snirkel-snorklade upp bland bergen för faktisk om inte exotiskt så fantastisk utsikt och närmast religiös upplevelse i Mallorcas största grotta (fällde faktiskt en tår och fick ståpäls när det klassiska stycket vilkets namn jag får återkomma med dånade genom valven).

Då Lilltjejen så tålmodigt och icke-åksjukedrabbad hängt med på våran bilutflykt, gick jag och hon förbi den stängda poolen (badförbud under ovädret - som dragit förbi och nu bara droppade lite) och ned till havet. Perfekt sandbotten och överraskande varmt i vattnet, det vill säga grundkriterierna för undertecknad att bada. Riktigt gött!

Skippat mobilen mestadels hittills men fick en bild igår på väg till en utsiktspunkt - caching såklart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0