Svettas lite


Snabb maintenance av cache när jag lämnat Lilltjej hos farmor och farfar på Landet. Därefter snabb maintenance av Saabis, eller ja i varje fall förberedande i form av inköp av framljuslampa.

Så på plats i Partille och pustar lite efter en första genomkörning av nya releasen. Den sitter rätt bra men styrkan är förrädiskt jobbig måste jag säga.
På vägen hit slog det mig att bland alla politiska plakat och anslag som nu fyller våra gator och torg så saknas en - Miljöpartiet! Följer de sin paroll och skonar miljö och avfall från meningslös propaganda har de stort plus från mig. Eller har de också planscher överallt som jag bara missat? Utanför anläggningen stod två Centerpartister och delade ut vattenflaskor. Personalen bad dom senare avlägsna sig. Men det där fjäskandet med flaskor, rosor och allehanda grejer som delas ut. Räknar de med en röst för att man får en blomma av dom? Jag fattar verkligen inte grejen utan ser det som ännu ett vansinnigt slöseri med skattepengar. Såg den där debatten igår med allianserna på var sida. Det pikades, näbbades och proklamerades. Högkvalitativt ordbajseri som inte sade ett dyft. Sådär ja, nu har jag retat upp mig tillräckligt för en runda till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0