Sängen

Lite morgonmys i sängen medan solens ljus sipprar in bakom rullgardinerna. Det talas som sista sommardagar i september med tjugogradig värme. Kan inte hålla med om annat än att det var ganska behaglig kväll att klippa gräset i igår.
Sammanfattningsvis en bättre vecka som avslutades än föregående. Bröt dock min nystartade trend och hoppade över morgonjoggen igår. Var mer död än levande när larmet ljöd. 
Men från och med nästa fredag blir det ett annat fredagspass, ViPR 3D i Sävedalens lilla anläggning! De hade en cykelsal som gjorts om till liten gruppträningssal med tanken att ha små tajta grupper som för min del inte lär kunna bli fler än sex-sju deltagare. Har inte sett salen ännu men ViPR kräver ju lite utrymme.
Att träna en fredagkväll klockan sju kanske inte är så populärt men det är enda möjligheten jag har i vår familjs knökade schema. Får ju testa i alla fall.


På vägen hem i torsdags kom jag ifatt en vägtransport av det säregna slaget. Man ser dom ibland och blir lika imponerad varje gång: Vingar till vindkraftverk. Så nära marknivån ser man verkligen hur stora de faktiskt är, än mer när de transporteras på en motorväg. Två ledbilar framför och två efter. Jag borde ha kunnat glida in där under med Gulingen va?

Johan är nu på innebandy så vi tjejer mjukstartar dagen. I eftermiddag väntar kalas för Ida följt av indisk middag hos Ashutosh familj. Jag hoppas det inte blir för kryddstarkt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0