Pluggplugg

Frukost gånger två, den ena lite mer påkostad än den andra. Undrar när literpriset passerar femton. Eller har det redan gjort det? 
 
Det har väl redan framkommit hur mycket jag ogillar vårt nya arbetssätt utan fasta platser. Därav den där desinficerande våtservetten. Finns att plocka ur holkar i landskapen just med tanke på hur platserna innehas av olika människor hela tiden. Tack vare min tidiga ankomst har jag mer eller mindre bott in mig i mitt hörn men då jag lämnar tidigare på dagen är det troligt att någon annan varit här och kladdat. Jag är så nöjd att jag hållit mig frisk så länge och tänker så förbli.
 
Tycker jag andas, äter, svettas, badar och fiser Body Combat musiken. Koreografin känns hyfsad förutom de två sista låtarna men man vet aldrig förrän man faktiskt fått köra på riktigt. Har bokat ett antal timmar i Partille på lördag för att traggla, nöta och svettas ännu mer - bara för att röra till det till mixpasset på söndag. Får se hur mycket jag rör till det i Kållered idag.
 
Körde ju min morgonjobb igår. Det blev långa och korta varvet. De största utmaningarna för mig är mina klena vader och att det är så fruktansvärt tråkigt. Men efteråt är det så förbenat skönt att det är värt de glödande järnen i vaderna. Jag tror min relation till joggandet utvecklats till vad somligt socialt media kallat komplicerat. Hatkärlek skulle man också kunna kalla det. Nu börjar det dock bli så pass mörkt på morgonen och slingorna är inte upplysta. En del av mig ser fram emot att inte längre kunna jogga (finns ju INTE andra ställen att jogga på) medan en annan del funderar på just andra ställen. Dessutom är det så smidigt att ha slingorna alldeles vid parkeringen för dagen och sedan gå direkt upp och duscha, en aspekt som väger ack så tungt. 
Å andra sidan kanske det är ok att skippa morgonpasset när jag kör igång ViPR istället. Fyra pass i veckan med fulltidsjobb, Lilltjej med spring i benen och make med aktiviteter minst tre gånger i veckan - det får jag väl se som ganska ok ändå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0