Packade och klara


Det blev några böcker lästa ändå, tur jag tog med mig så många! Johan bara skakar på huvudet. Lättlästa böcker jag plöjt vid varje möjligt tillfälle. Johan skakar bara på huvudet åt mitt tempo men det handlar inte om någon ordagrann detaljläsning. När jag försöker tänka på hur jag läser är det närmast skumläsning där blicken sällan går från vänster till höger utan snarare bara uppifrån och ned. Eller kanske lite på snedden från vänster upp till höger ned. Hm.
Imorgon bitti åker vi hemåt och då går också starten för Iron Man här nere. Halva norra ön stängs av för hurtfriska triatleter. 

Igår var det ännu en gråmulen dag så vi hyrde en bil och tog Ronja till Palma. Farmor och farfar fick chans att andas lite. Undertecknad hade shopping i siktet och vi hade tipsats om Porto Pi väster om Palma.
På dryga 45 minuter hittade jag tights, jeans, tröja och en vinterjacka. Sedan mitt Ullaredsfynd gav upp för två vintrar sedan har jag önskat ny men inte tagit tag i det. Nu hittade jag en jag ville ha på Desigual, butiken med ömsom coolt ömsom för mycket. Tightsen blev också därifrån. Me like. Fick mig också till slut en ny träningsväska. Tänk att man behövde åka till Mallorca för att hitta det man letade efter, två stora sidofack och ett på långsidan.
Lilltjejen fick skor, jag likaså och Johan hela två par. Bra jobbat av oss!

Blev såklart lite mer caching också, här ifrån Muro på vägen till Palma, en mysig liten by liksom många andra med sina trånga gator.

Idag, lagom till sista dagen fick vi så sol igen så har pressat vid poolen hela dagen. Iskallt i vattnet, skönt i havet. Lilltjejen var mer intresserad av det lilla leklandet intill vilket var positivt på så sätt att hon skyddades från solen.
Sammanfattningsvis en bra vecka trots det relativt dåliga vädret och en jäkla massa myggbett. jag och Lilltjejen är halvt uppätna medan övriga sällskapet klarat sig med enstaka bett. Orättvist!
Dock fick det dåliga vädret ut oss på utflykter då poolhäng nog ändå blivit lite segt i längden. Hade heller inte haft tillräckligt med böcker för det.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, på söndag ska jag köra combat i Frölunda. Undrar hur det kommer att gå efter en veckas latande? Kommer jag ihåg koreografin? Och apropå koreografi måste ett 3D pass byggas till på fredag. Men som alltid känns det ändå skönt på ett sätt att komma hem också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0