God morgon

Varför kommer aldrig månen till sin rätt på foto? Men å andra sidan är det kanske för mycket begärt med en mobilkamera. Dan och Rachael förlorade snabbt slaget när jag somnade med paddan på bröstet strax efter nio igår. Otroligt skönt då skillnaden märktes när det var dags att kliva upp.
Tanken slog mig hur otroligt många instruktörer som nu dessa dagar lever i sina koreografibubblor. LesMills är ju så pass stora och släpper sina releaser samtidigt så av de hundra tusen instruktörer vi är ger det ganska många som pluggar frenetiskt just nu.
Underbara farmor och farfar möjliggör att jag kan träna nya på riktigt på lördag då Johan är på sin Herrclub. Ska skjutsa upp Lilltjejen till Landet och därmed få några timmar på egen hand. 
 
Borstar på jobbets toalett med musiken i öronen, ingen sekund får gå förlorad. På vårt forum på FB bestäms teamkompisar till releasen kors och tvärs och jag känner mig som en paria. Som vanligt får jag ingen att teama med i Partille och Kållered medan centrala anläggningarna kommer överens om roliga teman och kör både två och tre instruktörer.
I Frölunda instruerar också Rebecca så där teamar vi ihop på tisdag. Enda fördelen med att köra releasen ensam är att det inte märks lika väl när man glömmer koreografin. Nackdelen i det fallet är om man verkligen glömmer bort den och då saknar någon som kan komplettera ens svekfulla hjärna.
 
Musiken till den andra benlåten. Till releasen är tempot dock uppskruvat. Fantastiskt bra video. Öh.
 
 
Tidigare styrkelåt, nu som uppvärmning del två är en remix av "Beautiful Monster". Like it.
Nedan inte riktigt som i faktiska releasen men närapå. 
 
Fick förresten ok att skjuta på ViPR-premiären i Sävedalen till oktober. Stor lättnad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0