Öööörn, öööörn!

Japp, det blev ett besök på Demobanan idag där 2015 års modeller stod och väntade på att få köra runt, runt på den dryga två kilometer korta testbanan. Jag var mest intresserad av att testa skillnaden mellan D2 och D3 då det är de motorerna vi har råd med. Var ganska stor skillnad faktiskt.
Men när man ändå höll på fick man ju testa de andra modellerna också!
 
 XC60 T6 R-Design på dryga 320 hk, tja varför inte? Och om något förutom mera hästar under huven skulle kunna få mig att byta ut Gulingen så skulle det vara rattvärmen! Att lägga höstfrusna händer på en varm och len läderratt var inte dumt. Inte alls.
 
Testade hybriden också där jag startade om bilen ett antal gånger innan jag kom ihåg det uppenbara: Elbil = tyst! Lite fräckt ändå hur man smyger iväg för att sedan höra diselmotorn dra igång när man accelererar. Tycker också det ser så mysigt ut där de står på parkeringen inkopplade till sina elstolpar.
Nu noterar jag dock att dessa ju hade det gamla järnmärket och inte det nya vi nyligen släppte. 
Gamla vs nya, vilken föredrar du? 

       
 
Hade inte heller sagt nej till en V40 Cross Country med T5 under huven. Gul och den skulle vara fulländad! Vi är dock ute efter en V60 som ersättare för Saabis, och gult har företaget inte i utbudet. Dåligt. Men visst hade det sett roligt ut med två gulingar på uppfarten, även om den färgen onekligen gör sig bättre på en mindre bil.
 
Om två veckor ska jag om allt går som planerat besöka vår stora testanläggning i Hällered. Gammal film men illustrativ ändå. Och om det ytterligare går som planerat går jag första utbildningen som ger mig rätt att testköra både på och utanför banan. Kul!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0