Oktobergäst


Ställde mig på gåbandet idag. En och en halv timme förflöt i ett nafs. Många blickar och kommentarer för detta nya påfund i landskapet. Förra chefen kom förbi och ville fota för att skicka åt höger och vänster. Jag får väl säga att bandet blivit min nya kompis på jobbet. Man har ju så lugnt tempo att det knappt märks att man går där i dryga timmen - förrän man kliver av.  känns det.
Kändes gjorde dagens pass i Kållered också men också på ett bra sätt som vanligt. Imorgon vete tusan om det kommer kännas så bra när jag kört mitt första ViPR på över ett halvår. Jag fruktar rejäl träningsvärk.

Johan skickade denna imorse.
"-Titta pappa, en älg!" Ropade Lilltjejen till pappa i badrummet.
"-Mm visst", tyckte han "kom och klä på dig nu."
En älg har alltså hållit sig i närheten senaste dagarna. Satt i fåtöljen häromkvällen med mörkret på andra sidan fönstren och hörde konstiga klapprande ljud. Sneglar förbi min egen reflektion och ser troligtvis samma älg promenera på verandan! Måste köpa något att lägga ut. Morötter? Eller är det bara rådjuren som gillar dom?

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Så otroligt smart med gåbandet! Bästa jag sett på länge.
Hittade din Blogg när jag kikade runt på bilder på Hjärtekatter som folk virkat, behövde inspiration till att virka fler.

2014-10-23 @ 09:17:38
URL: http://littlemecrochet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0