Tadaa!

Tre byggsatser senare och jag är riktigt stolt över vårt resultat. Jag har gjort ett och Johan ett. Vilket är mitt, hm? Såklart det vänstra! Japp, Johans väggar är också takdelar. Fniss!
Lilltjejen älskar sin tomteluva så vi fick en riktigt mysig första advent med adventsljus, brasa i kaminen och husbygge.
(I väntan på första adventsplättar)
 
Fick till några julklappar innan ett rejält gäng i Frölunda fick svettas till mitt gapande. Kändes riktigt bra i kroppen trots smärre stelhet här och var. Fick idén att mysa till det när jag så lägligt kör på just söndagar. Till fjärde ljuset blir det nya releasen - som jag ännu inte fått!
Tyvärr är jag inte riktigt nöjd med skorna då främre delen av fötterna inte håller sig ordentligt på plats. När vi började köra och första jumping jacks kom känds det direkt. Tyvärr. Ska testa lite tjockare strumpor. Snygga att se på men funkar det inte får de bli kontorsskor istället.
 
(Snyggingar!)
 
Tillbaka i Gulingen kunde jag inte vänta längre. Hittade ju Bräutigams marsipan på Fröunda torg. Det blev en delikat förrätt till middagspizzan. Gottigt!
När jag nu trampar omkring i jakt på julklappar kommer jag istället på en massa roliga till mig själv. Mera marsipan, böcker, kläder, jordglob, träningskläder och mer träningskläder. 
Då är det desto svårare till Johan och för att inte tala om hans föräldrar. Vill så gärna ge lite tillbaka för allt de gör för oss.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna W

saknas nog nån bild... ;-)

2014-12-01 @ 21:49:27
Postat av: Anna W

nä de var bara sega att ladda upp!

2014-12-01 @ 21:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0