Recap

Då ska vi se, var var vi? Hann aldrig skriva om torsdagen som jag finner väl värd att skriva om. Kristi himmels och Kilanda marknad, en plats ute i ingenstans som drar en massa folk.
Denna lilla ort anordnar varje år kring dess kyrka, skola och en bondgård marknad och aktiviteter. Min kollega A-K som varit där sedan barnsben tipsade. Och då Lilltjejen tjatat om ponnyridning verkade detta vara ypperligt tillfälle. 
Det blev inte mindre än tre turer!

Däremellan blev det att se och klappa andra djur, äta korv, äta tunnbröd direkt från vedeldad ugn och fynda nya kuddar till soffan.
Det jag gillade var att inget kändes kommersiellt. Inga tjugofem spänn för en festis eller hundra för ponnyridning som man säkert får betala i Slottskogen.
Något annat jag och även Lilltjejen gillade var mjölkroboten!

Jag som är barnsligt förtjust i dylika automatiserade grejer hade kunnat sitta och kolla en halv evighet. Fascinerande!
Inte lika avancerat men ändå spännande i mina ögon är returmaskinerna för pet och burkar. Blev så inne i att se hur mina inskickade förpackningar sorterades till höger än vänster än längre in eller närmare. Så inne att jag glömde trycka på knappen för kvittot efteråt.
Klämdagen var vi synnerligen få Volvianer men desto fler konsulter på jobbet. Fick lite nytta gjord men också skön lunch i solen i centrum då ett viktigt ärende skulle fixas.
Till lunch sätter sig Lilltjejen och producerar den för oss första huvudfotingen! Också kallad pappa. Sedan var ju mamma tvungen att be om en också.
Helt själv! Löjligt stolt mamma.

Tog fel på tiden en timme så stressade in till centrum för att knö mig in i Nordstans parkering och armbåga mig upp till Kompassen. En påminnelse till varför jag undviker centrum.
Combat kvartal nummer 60 stod på tur och min vana trogen hade jag med kameran och fotade friskt. Varje gång jag gör det vill jag lära mig fota ordentligt. Tycker det är så himla kul att fota människor och vill lära mig göra det bra! 
För övrigt verkar nya releasen rätt ok. Muy thai-låten har ett sjukt tempo.

Slank in på Desigual efteråt som medförde att jag hamnade på Frölunda torg. Ibland hittar man DET plagget man bara måste ha. Kompletterade med ett par pirat(?)jeans. Nöjd!

Hem för lite grillmiddag och så avslutade Johan altantvätten med att olja och ätas upp av myggen.

Tja, det var väl de tre senaste dagarna i princip. Bra dagar med långa stunder utan jobbtänk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0