Japp

När en möteskallelse kommer kollar man kalendern. Är det möjligt, lösbart eller omöjligt? Lösbart eller omöjligt är en fråga om prioritering.
Möten som slutar när ett annat tar vid är möjligt. De flesta i huset teleporterar mellan möten på sextio sekunder.
När jag fick ett halvtimmes som slutade 10.00 hade jag bara ett annat som började 10.00. Möjligt alltså.
Sedan påminde Stoffes Lyncmeddelande att tiomötet var tre kilometer därifrån. Vi skulle ju på guidad visning på AB Volvos Tuvefabrik!
Snälle Stoffe väntade på mig medan jag bröt mötet och som tack fick han se livet passera förbi i 140 km/h längs en vid den tiden tom Sörredsled. 
En gymnasieklass och kollegor väntade vid grinden, guiden notifierad att vi var på gång. "-Är det gulingen där?" (Som kommer på två hjul) hade han visst frågat. Ut hoppar en annan guling med svettfuktig överläpp och tacksam-för-livet-Stoffe.
Visningen var riktigt bra, tycker det är så fascinerande att se produktionslinjer om det så handlar om kapsyltillverkning eller lastbilar. Fotoförbud förstås.

Kurs hela eftermiddagen där jag höll på att somna trots intressant information jag verkligen behöver. Men hur lätt är det att förmedla finans på ett roligt och engagerande sätt? Ungefär som inköpsapplikationen vilkens utbildning jag nu lämnar ifrån mig.

Hem och hämta barn, fixa middag tills mannen kommer hem. Kastar i mig hyfsad portion innan Gulingen får öörna igen med Stigs Center som mål. Den obligatoriska HLR-kursen väntar, ett av de få tillgängliga tider jag faktiskt kan. Jag ringer och meddelar receptionisten att jag blir sen, stormar in på anläggningen och finner en öde sal. Va? 
Platschefen som är på plats säger att de meddelats att kursen ställts in och de anmälda ska ha informerats. Alla utom jag uppenbarligen. Störigt!

Något som är ännu mer störigt är smygpunkan på Gulingen. Om möjligt ytterligare störigt är att också Saabis har smygpunka! Tjoho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0