Break


Går man hungrig och handlar efter en tuff arbetsvecka kommer man hem med detta! Stod och sneglade på chipsen också. Johan vabbade igår, farmor och farfar ställde upp idag så jag hämtade henne på Landet. Lägligt med helgdag imorgon och Johan ledig klämfredagen då hon förvisso är på gott humör men inte på energimässig topp.

Inte bara Brorsan kör kamikazestilen när han sover. Själv startade jag upp för lite nöjessurfning men halkade ofrånkomligen in på jobb. Blev någon timme med tillfredsställande att-göra-grejer av olika prioritet. Sådant där man behövt men inte gjort och nu kunde fullföljas i lugn och ro. Skönt.
Denna veckan har varit helt sjuk på mötesfronten med en allt längre do-do lista. Inte konstigt man blir sittande på kvällarna. Grät en skvätt av trötthet igår och somnade efter nio. Började dagen med vacklande självförtroende som snabbt utbyttes till full fokus och för mig tillfredsställande effektivitet. En känsla som bara pausade lite tills jag satt där i fåtöljen igen. Är väl därför jag fortfarande ligger här och pickar medan Johan snarkar intill. Jobbspeedad.
Imorgon blir det utflykt med Lilltjejen. 
Nu måste jag försöka sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0