Sängen


Har fått en låsning eller sträckning i ryggen. Extra ont när jag djupandas. Lade mig på golvet i ett försök att vrida fram det där förlösande sköna knaket i ryggraden utan att lyckas. Lilltjejen gjorde mig sällskap och kommenderade Johan att ta kort.

Dagens pass gick bra i alla fall, bra fokus och bra energi. Göttigt.

På mitt andra arbete blev det studiebesök i Sisjön och Bilias nya bilsalong. En rejäl anläggning som förutom salongen också hyser bland annat serviceverkstad, "skadeverkstad" med litet måleri för mindre yttre skador samt däckhotell.


Jag blev imponerad av den stora serviceverkstaden. Det var så rent och fräscht att det inte kändes som en bilverkstad.

Volvo kör ju personlig servicetekniker och varje sådan hade tydligt markerade platser med namn och bild. Detta är ju deras "kontor" så varför skulle inte det kunna vara ljust och luftigt med tilltalande proffsiga banners (heter det så?) istället för solkiga affischer och oljesvarta golv?

Måånga övervintrande sommardäck i åtskilliga gångar. Undertecknad är lätt att imponera på. 
Så det var mycket trevligt att se och höra mer om slutdestinationen av produktionen. 
Får försöka åka Blå tåget igen för en inblick i själva monteringen. Synnerligen fascinerande hur allting fungerar, hur viktig timing och väl fungerande logistik är. 

Johan är otålig gällande den present jag köpte till mig själv. Han vill att den ska fullföljas direkt, men förberedelser krävs.  Fixade sista momentet denna kväll. Den ska upprepas tre gånger så fotade för att kunna lägga in påminnelse i kalendern imorgon. Så en hint som för den skarpögda avslöjar vad min present var för något!

Imorgon är det dags för slutförande och då är det komplett. Weee!



Kommentarer
Postat av: Hannnah

Getting a lease car? :)

2014-03-04 @ 02:18:08
Postat av: Linda to Hannah

Haha, would have been nice but sure need a raise before that! No, just a visit at Gothenburgs largest Volvo retailer/showroom.

2014-03-04 @ 07:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0