Första mars och kvartal 59

Två föräldrar i halvtaskigt skick tog sin avkomma till Stenungsund för lite bad i den 35-gradiga poolen med Eddie och hans familj. Johans röst pendlar mellan en fjortonårings falsett och sextiosjuårig storrökare och jag har lagt än mer förkylningskänsla till hostan. Redigt trött på detta nu men det varma badet lindrade en stund.
Lite lunch på Torget efteråt och fika på Landet där Johans föräldrar var innan vi åkte söderut igen och Kärra där Gulingen väntade. Kände ungefär lika mycket för en combat kvartal som att hoppa i en isvak. Hade inte frusit mer om jag faktiskt gjort det.
Dök in på närmsta apotek för att försöka åtgärda huvudvärken och därefter SevenEleven för en dricka och "Hej"-pin som inte fanns. Okynnesköpte istället en minisemla enbart för att den var tå töt!
 
Som sagt, mitt i smeten var denna SATS med förvånansvärt stora ytor och inte alls så fancy jag fått för mig denna gymkedja var.
Stod och sneglade på hissen ett tag innan jag lät texten påverka mig och flåsade mig de femtioelva trapporna upp.
Oskarp i kanterna, ungefär som jag kände mig men kameran vid sidan som numer blivit tradition till kvartalerna. Behöver få bättre koll på slutartiderna för på ett combat pass rör man sig helt enkelt så fort att det mesta bara blir sudd!
Svärdet är tillbaka, nu lite mer fokuserat på Aikido men liksom de flesta tekniker återfinns denna i många andra kampsporter. Min egen bokken svingade jag på samma sätt i Bujinkan till exempel.
Dagens teoridel fokuserade förutom Aikidon också på kung-fu inslagen i låt sex och tio. Låt nummer sex, en rejäl bendödare för den som vill.
Capoierans esquiva - bara för att den är så jobbig.
 
Hip escape - Brasiliansk Jiu Jitsu och ett gäng armhävningar.
Gillar denna bild. Låt nummer åtta, sista tempolåten och alla ger gärnet!
Själv hostade jag mest vid minsta ansträngning så fotade mest. Mot slutet immade sökaren igen liksom alla fönster i salen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0