Badvakt


När slutar de där fantastiskt supermysiga söt-fötterna vara fantastiska supermysiga söt-fötter och bara bli just - fötter? När en söt-fot inte längre ryms i en hand? När de börjar lukta? Inte är så där mys-mjuka och oförstörda längre? Kommer att sakna söt-fötterna!

Vännen i norr har anlitat städhjälp. Det vill Johan också göra. Jag tycker vi gott kan hålla efter vår egen skit och göra något roligare för pengarna. Att sedan tid och ork inte prioriteras till just städning är en annan pekär femma då jag föredrar ytor utan centimetertjockt damm och kladdiga fingeravtryck. Fantastiskt hur trötthet och nedprioriteringar kan göra dessa saker osynliga. Och känns det inte väldigt konstigt att ha andra människor som städar i sitt hem?
Kanske är jag bara rädd att bli beroende  om vi väl testar.


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Min sambo vill att vi anlitar städhjälp- jag vill inte... känner att vi har det för plottrigt och för mycket grejer för att jag vill att nån annan ska in och rota i det... nä det känns inte ok. Hade vi haft mer rena ytor bara, som man torkar och dammsuger osv då hade det inte varit så jobbigt. Men att dom ska flytta och lyfta och greja för att komma åt och sånt det går bara bort... så förstår din ovilja ;-) Sen är det inte så dyrt tror jag, så du kan säkert känna att det är värt det (rut osv underlättar ;-) ) Du får väl fundera en sväng till :-)

Anna i gbg...

2014-03-28 @ 13:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0