Anonymt

I måndags besökte vi Bilias jättefina lokaler i Sisjön men det var först denna morgon den långtgående känslan man haft sedan våra egna kontors renovering verkligen bekräftades. Våra nya landskap är inte bara anonyma. De är sterila. Vilket storföretag är det som huserar där? Det är omöjligt att säga! Skrivbord, stolar, avskiljare, skärmar och tangentbord. Inte en växt, inte en Volvologga så långt ögat når.
Showroom i Sisjön är förstås svår att missförstå, men verkstaden och alla andra avdelningar andades Volvo. Detaljer och inventarier skapade en atmosfär av stolthet över sin arbetsplats och framför allt - Volvo.
(media.volvocars.com)
 
Vid entrén låg en hög med affischer liknande bilden ovan, gratis för vem som helst att ta. Några av oss ville ta med att sätta upp på vår egna arbetsplats - om vi haft någon fast plats att sätta vid. Och när jag denna morgon äntrade vårt landskap insåg jag att det ändå inte funnits en vägg att sätta eventuell plansch på.
När jag vandrade omkring i Sisjöns lokaler kände jag mig lite stolt över att vara en obetydlig men ändock del av företaget. Borde inte huvudkontoret inge detsamma?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0