Tillbakahopp fredag-lördag

Hade behov och planer på att jobba hemifrån på fredagen. Med studiedag på dagis skulle jag vara hemma med Lilltjejen.
Men när torsdagen blev ännu en sådan stressig dag med ömsom ris och ömsom ros med betoning på det förstnämnda såpass att jag närapå bröt ihop framför chefen insåg jag vilken liten marginal jag hade och flexade ut hela fredagen. Ovanligt klokt för att vara mig och beslöt att fokusera på mig och Lilltjejen.
Okej, några mail gick fram och tillbaka men fick en avsevärt bättre dag än om jag faktiskt satt som mål att arbeta med Ronja omkring mig.
 
Istället blev det en riktigt bra dag med Lilltjejen där vi började med ärenden på Backaplan och buffélunch där hon var rena mönsterdottern från leksaksbutiken till lunchbuffén.
Och jag är ett under på att slå in paket.
 
Hem och packa och så vidare till Vattenpalatset i Lerum där det blev en massa bad och rutschkateåkande innan vi var hemma lagom för att ställa middagen på bordet när Johan kom hem. Bra dag. Andats.
 
Till lördagen var det inplanerat besök på mitt jobb, eller närapå i varje fall när Torslandafabriken firade femtio år och bjöd in till massa aktiviteter.
Måste säga att jag var väldigt positivt överraskad av arrangemanget. Tre timmar tillbringade vi där inne på den utstakade rundvandringen bland helgstängda produktionsbanor. 
De kallades "Familjedagarna" och det var verkligen anpassat för familjer med mycket aktiviteter för barn längs vägen. Vi fick med oss en väldans massa godis hem därifrån!
Många udnerleverantörer fanns också på plats och presenterade sin verksamhet och deras bidrag till Volvos bilar. Plastal hade en demonstrationsenhet i mitt tycke. Det där som visar hur något tillverkas, i detta fall från plastgranulat till en liten give-away freesbee, har ju alltid imponerat på mig.
Från 60- till 00-tal presenterades Volvo-modeller med tillhörande miljöer de byggt upp. Extra kul att "statister" fanns vid varje årtionde, representativa för sin era såklart.
Konceptbilarna fanns också på plats och så lämpligt i banans slut väntade hoppborgar och glass för de små och fika för de äldre. Lagom till Ronja "bara-väntade-på-det" kördes över av en annan av alla hoppande barn och bröt ut i tåreflöde kom en kvinna fram och sade att min Lilltjej var ett "så otroligt vackert barn". Även om man redan vet det själv blir man glad att höra det av andra, hoho!
 

Vi avslutade utflykten med sen lunch på Ikea innan Johan lämnades i Tynnered för pokerkväll och lugn kväll med bad för tjejerna hemmavid. Ännu en bra dag, bara att tacka och ta emot.
Imorgon går mötena i ett. Då är det extra skönt att ha en sådan här helg i ryggen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oh sötnows!!

2014-06-16 @ 06:48:58
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0