Sista 59:an


Tack och hej release 59! Nu är det spurt-plugg av nummer 60 som gäller till måndag. Har inte ens försökt hitta någon att teama med denna gång. Hopplöst ändå.
Laddade med en 88:a men upptäckte att det är koffein i min favorit Well dricka. Tyckte den smakade annorlunda, inte alls så god som den brukade. Har den alltid haft koffein!? Bläh juh. 

Ännu en skön urladdning i alla fall med Kålleredianerna efter en hinner-inte-gå-på-toa-dag. Stressen börjar märkas på magen nu. Ändå känner jag mig i ett underligt mellanläge. Balanserar mellan frustrerande stress och fantastisk tillfredsställelse över mina fulltecknade dagar. Spånar på den meningslösa känsla jag kunde ha efter timmar vid något spel på fånen. Ett tag var det avslappnande för hjärnan men till slut blev det så mycket att man nästan fick ångest över all bortkastad tid. Tid som man nu istället ägnar åt att jobba. Kanske snedvridet att finna kvällsjobb mer tillfredsställande än spel. Men när jag nu tydligen hamnat i en fas där spel bara stressar mig och jobbet ger mer lugn kan man ju tolka det som att det kanske är aningen för mycket där just nu. Bara lite. Fråga mig inte vad jag gör bara, för det vet jag inte. Eller jo, springer ju på möten non-stop och jagar folk via mail när jag kommer åt. Fantastiskt vad svårt vissa saker kan vara för att maskineriet är stort.

Imorgon är det midsommar som känns lika fjärran som julafton. Blir en lugn historia hos Eddie med familj i Jörlanda. Ska sista-minuten handla lite på vägen hem. Johan är tillbaka från Köpenhamn. Snart är det semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0