Lite magknip


Ännu en gång blev jag sådär jobbigt trött på ett möte. Än jobbigare när mötet var mellan fyra ögon och två timmar långt. Som tur var satt vi vid ett sådant där högt barliknande bord så jag kunde ställa mig upp och röra lite onaturligt naturligt på mig.
Ändå var det väldigt intressant privatlektion jag fick i Treasurys förehavanden. Läskigt att sitta och jobba med sådana belopp!

Ratade läbbigt raw-bars och bananer för socker i ett försök att vakna till lite innan passet. Riktigt äcklig Well-dricka jag testade i brist på mina vanliga. Blä. Tiotalet deltagare i student-tider men jag vaknade till ändå som vanligt. Men nu när endorfinerna flödar och jag eftersvettas i fåtöljen ramlar tröttheten in igen. Att vara social i Tylösand känns inte särskilt lockande faktiskt, men mitt försprång från och med imorgon bäddar för en stunds återhämtning på egen hand.

Me like. Alla LesMills releaser tillgängliga utifall man glömt sin egna skiva. Öppnar och ser avundsjukt de "äkta" skivorna sedan de digitala kitens införande. "Finns inte" att beställa heller, nu är det gemensam insats för miljön och blöblö. Jag vill ha mina vanliga kit! 
Miljöförstörande bakåtsträvare, det är jag det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0