BF

Tack vare (som alltid) Johans föräldrar blev vi barnfria till imorgon. Johan åkte upp med henne under förmiddagen och hängde kvar medan jag tömde tvättkorgen och mina vanliga helgnyttigheter. Avslutade med en bastu lagom till Johan kom hem och vi brummade Guling in till stan. Alltid lika skum känsla att åka bil bara vi två utan en Lilltjej där bak.
Minns inte när vi var på bio sist men tror det var då vi såg "Snowwhite and the huntsman". Ett tag sedan. Vi bibehöll sagotemat idag med "Maleficent", liksom den förstnämnda mitt val och riktigt bra. Vill också ha vingar!

Efteråt strosade vi in mot Avenyn och högg ett tapasställe. Mycket gott och hade allt kunnat få plats med någon rätt till. Flanerade längs Avenyn och avslutade med efterrätt. På bilden ovan har det varit en citron- och marängpaj med färska hallon. Därefter var undertecknad duktigt trött och nu ligger vi här barnfria en lördagkväll innan klockan slagit elva. Eller ja, nu har den hunnit passera elva. Bror intill mellan oss och Brorsan i klätterträdet. 

Klämmer in fredagens sista kursdag och skönt att överlämningens mest tidskrävande del är avslutad.
Ingen mer utbildning för mig på ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0