Japp


Sitter på en buss på väg in till stan. Japp, en buss!
Ska faktiskt delta i ännu ett pass och idag föll valet på Malins klass mitt i city. Därav lånet av Johans busskort för att slippa knö med parkering som kostar skjortan. Nu jämrans ska här förberedas inför nästa vecka.

Lilla grå kom tillbaka till vår säng till kvällen så vi stängde alla dörrar för att säkerställa det inbokade veterinärbesöket idag. Så nu är hon steriliserad, chippad och vaccinerad, bakis och instängd i gästrummet. Veterinären trodde dock att hon var kring året gammal med tanke på tandsten och livmoder. Antingen var hon nyligen i löpen eller så hade hon hunnit få en kull. Lite undernärd som väntat och troligtvis maskangripen. Så medel för det också, en smidig variant som bara ska in i nackskinnet.
Ronja vill kalla henne Eva eftersom fisk-Eva (nummer två men det gick henne obemärkt förbi) är i fiskhimlen. Tror Johan var inne på Lillskiten men eventuellt höll han med mitt ifrågasättande om det lämpligheten i det.
Väldans vad folk det blev på bussen men det är onekligen smidigt om man ska in till stan. Får se hur kroppen känns idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0