Ett svettopass senare


Ibland dyker de där nojjiga tankarna upp medan man står där framme. Skriker jag inte för mycket? Nu tjötar jag eller hur? Vad ska jag säga nu då som jag inte redan sagt en triljon gånger? Bra med folk och positiv feedback efteråt. Just att jag är tydlig med instruktioner och pre-ques är något jag ofta får höra och det gör mig så glad. Att man som instruktör är tydlig och lätt att följa tycker jag är superviktigt och därför blir jag så störd ibland när munnen inte hänger med på vad hjärnan vill eller tvärt om. Minns själv hur jag som kräsen deltagare kunde störa mig på en otydlig instruktör som fick en ur rytm vid osmidiga byten.

Från det ena jobbet till det andra. Under förmiddagen fick vi chansen att besöka en av våra datahallar. Inte riktigt som filmens värld men nog så fräckt ändå. Det krävs lite kapacitet att driva alla våra system! Han som visade oss runt lät frågan gå runt vilka system vi ansvarade för. Det var enskilda stora applikationer här, produktionsskarpa applikationer där. Och så jag med min mish-mash av patent, besöksbokning, mediasite, internkontroll och så vidare.

Överlämning och snabb intro till styrelsens nya app under eftermiddagen. Duger inte den ena byter man snabbt till den andra, så, så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0