Njuter av tystnaden

Med rätt filter kan man hyfsat se mina nya vinterstövlar. Bekväma kläder idag när det var min tur att åka in till jobbet och det är rätt öde här minst sagt. Skönt!
Vaknade tidigt med klimakteriesvettningar, värkande näsa, svidande ögon och snustorr hals. Mens och förkylning på g lagom till nyår, två kalas och Sälen. Toppen. Lite självömkan sådär tills man går in på nyhetssajterna och får en skopa perspektiv. 
Läser om paret som i en trafikolycka förlorade sina fyra barn samt ett i magen. Mötande bil på sommardäck sladdar in med bredsida och hela familjen däri omkommer. Föräldrarna som överlevde, hur kommer man vidare efter något sådant? Hur kommer man ifrån bilderna på näthinnan som ofrånkomligen dyker upp? Jag hade nästan slutat gå in på dessa sajter med ringa nyhetsvärde men ändå sitter jag här igen med tankarna malande och tryck i bröstet. Det är bara smärta och elände eller billigt skvaller. Antingen får man ont eller så blir man förbannad men likt förbenat lär man sig inte. Jag ska inte behöva läsa om andras elände för att finna perspektiv. Mina egna fantasier räcker gott. Skärpning Linda.
 
Imorgon ska det gamla året firas ut eller det nya firas in, vet egentligen inte riktigt vad man firar. Men man säger ju gott nytt år så det är väl det nya man firar in - av någon anledning. Förra året satt jag och Johan till Bingolottos uppesittarkväll vilket var rätt skönt. I år firar vi med Eddies familj med tema sommar. Ska alltså rota fram en sommartop och kjol och dra fram grillen. Pojkarna får stå där ute i sina shorts och grilla så fixar vi tjejer det övriga. Om jag eldar kaminen rödglödande, får vi tropisk värme då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0