En sån dag

Jag vet att jag inte har någon egentlig anledning. I-landsproblem, petitesser, skit- och småsaker. Jag surar, är grinig och otrevlig när den jag egentligen är sur på är mig själv. För en egentlig skitsak. Hela dagen blev tokstressig när förmiddagen åts upp av telefonmöte med visserligen trevlig men ändå icke levererande engelsman. Det följdes av en framgång och ett nederlag, tråkig lunchlåda och så på't igen. Tar på mig grejer jag tror är ok som senare inte visar sig vara det. Tre releaser nästa vecka, jul och två kalas att förbereda. 
Mitt nyvunna självförtroende kapsejsade idag så fick som tur var i varje fall en deltagare att svettas med i Sävedalen. Kan sura lite över knäet som fortfarande känns av också. Bara för att.
Borde köra igenom nya combatreleasen men orkar helt enkelt inte. Mutter-butter-skrutt och prutt.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du har haft en bra Lucia iallafall :-)

Jag har köpt en fin top idag ;-) Fast det blev en i svart och inte i röd som jag tänkte, den fanns inte i min storlek nämligen... blev först lite besviken, då jag tänkt mig julröd- men jag kom på sen att en svart kanske är bättre i längden då jag tror att jag bara skulle använt den i jul om den är röd... och så kan jag hänga in ännu en svart top i garderoben- hahaha.... har bara svarta saker, vill ju ha färg egentligen... att man har så svårt att byta spår ;-) Nu var den ju ganska billig och såg när jag gick ut att den fanns i typ silver också... kanske ska köpa en sån nästa gång jag åker förbi...? :-D

Anna i gbg....

2014-12-13 @ 18:35:12
Postat av: Linda till Anna

Jotack den blev riktigt bra! :)
Finns den i svart? Då kanske jag ska hugga en sådan också! ;D Som du säger är det lite mer gångbart och liksom du en färg jag föredrar :) en röd scarf kanske funkar för högtidens skull?
Silver låter som passande till nyår! :)

2014-12-13 @ 19:46:10
Postat av: Anna i gbg

Passa på- dom hade 30% på hela köpet så toppen för 199 kostade 140 istället :-D Vet inte hur länge det gäller, men igår hade jag denna turen iallafall :-)

Anna....

2014-12-14 @ 11:16:48
Postat av: Linda

Ooh, när ska jag komma iväg till affären igen då?? Xo)

2014-12-15 @ 07:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0