Två små

Lilla Grå hjälpte mig väcka Lilltjejen denna morgon. Gråbröderna surar lite och bojkottar sängen om kvällen men nedlåter sig att kela när matte trugar. Matte surade också när hon kom på Brorsan att leka med en död fågel vid bokhyllan. Skäms katten sade jag och katten skämdes inte ett dugg. Sade något liknande igen när han senare jagade in Lilla Grå under sängen. Fick en gnugg mot benet för det. 
 
Första arbetsdagen gick i ett rasande tempo så som det bara kan när man har en snärjig fakturadjungel att reda ut. Ungefär mitt i offrade jag mig för att ett födelsedags-, öh, manfolk skulle få avnjuta Pizza Hut. Stor uppoffring. Gigantisk. Fick inte ens betala för mitt eget frosseri, maken till jobbig den där Ola. Fast han fick ju ratta Gulingen. Grattis dårå.
 
Fattar inte hur han fått dit den där texten över bilden. Det ska till en iFån-analfabet som mig för att inte fatta och en iFån-guru som honom för att himla med ögonen. Jag har fortfarande inte listat ut hur man tar bort en bildmapp jag inte ens skapat.
 
Johan har lekt teambyggarlekar i Landskrona med kollegor från båda sidor sundet. En hel campingstuga fick han för sig själv. Hade det varit jag hade jag barrikaterat mig i stugan, bojkottat bygga-Notre Dame-av tändstickor-med-bakbunden-högerhand-och-ögonbindel-övningen och vältrat mig i min nya borg av välsignad ensamhet. 
 
I söndags sade jag att det sedvanligt skulle ta en arbetsdag för att sedan känna att man aldrig varit ledig. Johan kontrade med en halvtimme och jag är böjd att hålla med. Något som känns efter en dag däremot är min svanskota. Att inte nöta kontorsstol på några veckor har uppenbarligen medfört viss minnesförlust i min akterdel. Abrupt återuppvaknande.
Nyrenoverade delen hade ju inget nät ännu så huserar i tysta delen. Alla vi få som jobbar denna vecka och valt denna del sitter på rad vid fönstrens små bås. Enbart. Som i en buss sitter vi med tangentknatter och musklick istället för motorns brummande i bakgrunden och öronsnäckor intryckta för säkerhets skull. Kom inte här och försök dela med dig av din semesters göranden. Schas.
 
Skrivbordet jag upprätthåller mig vid är lyxvarianten där man höjer och sänker med knappar istället för muskelstyrka. MEEEEEEEEEEEEEEE låter det när jag behöver vila svansen och sedan benen.
 
I eftermiddag ska jag skynda och hämta Lilltjejen, skynda henne att äta utan att säga "ÄT!" mer än sexton gånger och sedan skynda in till stan till Johan, lämna avkomman i hans ömma händer och skynda vidare till Frölunda. Allt för att få ett combat pass denna vecka i kroppen innan min återkomst till Kållered. 
 

Kommentarer
Postat av: Ola

Mm.. Pizza Hut! Och gulingen var lika pigg som vanligt. Fastän jag uppenbarligen inte kör lika fort som vissa.. ;-)

Ladda ner Snapchat för att kunna skicka "hemliga" bilder med text :-)

Svar: Jaha, skulle den vara hemlig?? :-)
Tashmira

2014-08-05 @ 20:52:17
Postat av: Ola

Lite som Mission Impossible.. Bilden försvinner efter några sekunder... om man inte är snabb och tar en skärmdump såklart ;-)

2014-08-06 @ 13:10:16
Postat av: A-K

Mwn ååååh vilken sängkatt. Vilken tur för henne och er att hon hittade ert hus. Ronja är nog mkt glad över denna nya kompis. :)

2014-08-06 @ 19:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0