Trötter

Slocknade kort efter avslutat inlägg igår. Farligt trött i biltåget hem efter en intensiv dag. Tacksamt att man välsignats med synnerligen lättsam avkomma. Middagsfix, onsdagsbad, hår- och tandborstning och så sängen. Johan har sin fotbollsträning följt av egen löprunda, en onsdagsvana han anammat efter semesterlatandet.
 
Valet närmar sig och jag irriterar mig på den meningslösa propagandan politikerna sprider på billboards, lokaltrafik, gatropare och lyktstolpar. Sjukt att de får använda skattepengar för sina så kallade budskap. Det borde förbjudas och gå under nedskräpningsparagrafen. 
Media fylls av debatter och intervjuer där politikerna tävlar om att ordbajsa. Kan man inte bara ta bort allt propagerande, debatterande och manipulerande? En lika liten budget tagen av deras egenbestämda löner för alla partier att disponera till att presentera sin politik på standardiserad webbsida och distribuerat tryckt format. Vill väljarna ha information får de själva ta reda på den.
Sociala medier översvämmas av politisk propaganda som gillas och delas för glatta livet av inskränkta människor som inte bara sväljer med hull och hår utan också frotterar sig och bidrar med egna så kallade sanningar. Blir ledsen, rädd och förbannad när jag ser rent rasistiska inlägg fyllas av lovordande kommentarer, däribland från min egna vän-lista. Skäms över mina medmänniskor, skäms för att jag inte orkar ge mig in i en meningslös debatt. Ska jag ta bort dom? Eller lägga på bränsle och lägga in en kritisk kommentar? Ord för blinda ögon och tillstängda själar. Blir så trött.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig helt med detta med politik. Folk är galna inser man också

2014-08-29 @ 22:13:04
URL: http://mscharlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0