Premiär x 2


Sent omsider denna sommarsäsong tog jag tag i saken och drog ut med mina inlines. Kroppen ovan men välbehövligt att bryta combat-mönstret. Får ha snabba ögon också för att undvika de cigarrstora sniglarna.
Kändes lagom med Gunnilse fram och tillbaka från gamla stationshuset men väl tillbaka till Gulingen och skorna på fötterna kände jag 'Äsch vad sjutton', och joggade iväg. 
Det var ingen höjdare kan jag säga. Från den flytande snabba inlinesåkningen till stötig amatör-jogg och kroppen undrade vad sjutton jag höll på med. Notera senaste gången jag joggade, i skogarna utanför Vann spa i våras. Asfalt är ruskigt hård.
Men nu hade jag ju fått ett infall att jogga bort till bussens ändhållplats och tillbaka så bet ihop och vägrade promenera. Någon större hastighetsskillnad hade det knappast varit om jag gett upp mitt stela lufsande men halvvägs tillbaka började det lossna något. Ökade steglängden kanske med en hel halvdecimeter vilket ju alltid är något. Tror redan jag känner av benhinnorna. 
Nöjd att jag inte gav upp och fullföljde infallet - något pressad av snygg joggarkille med hund, cykeldam med hund, promenerande tjejer med hund och grillsällskap vid intilliggande trädgård. Försöka-jogga bland människor, blä.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0