Måndag


Okej, rena stroboskopeffekten hela kvällen igår och sociala flöden svämmade över av häftiga blixtar över Göteborgsområdet. Vi fick det inte över oss utan såg bara de konstanta ljusskenen utan vare sig muller eller regn.
Vaknade dock till muller men utanför var det sådant där mysko ljus med solen på väg över trädtopparna. Några kilometer senare vräkte det ner medan solen bländade i backspegeln. 
En halvtimme senare skickade Johan en bild på vad som kommit ner på verandan. Skumt väder minst sagt.

Efter nattens oväder var det föga förvånande att mötas av tjutande brandlarm och P1-incidenter. Lite lustigt att se alla börja jobba i restaurangen för att undkomma sirenen. 
Att man är sorgligt beroende av IT-system idag blir ack så uppenbart när de allihopa falierar.

Nåväl, höstens andra combat i Partille. Hungrig som en varg högg jag en sådan där proteinbar. Fy sjutton vad äckliga de är! Blev illamående av den. Skulle ha tagit glassen efteråt men tiden det tog att möla i sig läbbet hade förvandlat min glass till söl. De som hävdar att sådana där bars och drinkar och liknande är goda intalar sig bara för att de inte kan eller vill äta vanliga hederliga onyttigheter. Blä! Kan inte anläggningarna ta in vanliga Kexchoklad eller något annat normalt för oss vanliga dödliga? "Weight loss", jotack för att man blir illamående!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0