Dunka dunka

Sitter i Kållereds instruktörsrum. På andra sidan dunkar gymmets musik så högt och tungt att man nästan tror man är på en nattklubb. Nästan. Det var rätt längesedan jag var på nattklubb.

Vaknade inatt av att strömmen gick. Varningslarm som ljöd? Nej, displayen tändes på iFånen och huset blev knäpptyst! Är det höjden av lättväckt? För första gången sov Lilltjejen med oss. Eller oss och oss, med mig. Som Chandler i "Vänner" sneglar jag över min snarkande avkomma och ser utrymmet Johan har. En jättepingvin hade fått plats där borta!
Mer död än levande när larmet ljöd men som tur var så mycket på jobbet att man inte hunnit dega ihop. Lilltjejen fortfarande dålig så jag vabbar igen imorgon då Johan har konferens.

Tappade förresten iFånen i Gråbrödernas vattenskål. Plums sade det och en sekunds dumt stirrande innan jag dök ner och räddade den. Tydligen är min vattentät för se vad bra den fungerar.

Det har kommit salladsbarer till vissa anläggningar vilket är grymt. Bjöds på provsmakning idag så nu smakar det rödlök i hela käften. Burpa lök under passet. Najs.
Min utsikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0