Stackars jag


Johan tyckte inte jag var sexig när jag satt med denna minen hela gårdagskvällen. Förstår inte alls vad han menar. Jag har fått en sådan där munblåsa under överläppen som gör så in i bänken ont! Det är knappt man vill äta, så gör allt för att det inte ska ta emot tänderna. Johan föreslog papperstuss under läppen för att hålla den ute. Funkade skitbra men blev inte ett dugg sexigare. Sedan följde resterande slemhinna med när man tog ut tussen. Aje.
Googlar man på det verkar det lika vanligt som analklåda om man nu ska tro på reklamen. Som tur var har varken det eller denna munblåsa varit vanligt hos mig. 
Skönt slut nu. Trött men pigg, den där motsägelsefulla känslan man får efter ett gött pass.
Tog på mig att vikariera en combat på lördag i Frölunda. Någon timme senare ska jag köra kvartal. Vet inte hur jag tänkte riktigt, som att jag vore vältränad eller bara ogenomtänkt som vanlig. Det är jag ju titt som tätt. Bad Johan hitta nåt på apoteket för min blåsa. Undrar om de har något mot obetänksamhet.

Vad jag överraskade Johan med? Biljetter till "Julmatchen", Frölunda - Skellefteå på Gamla Ullevi för han och Tomas. Kom på det på vägen till jobbet imorse, kollade med Tomas innan klockan passerat 07, köpte biljetterna 07.23 och mailade Johan 07.30.
Så bra är jag på att hålla inne en överraskning.
(Ooont!)


Kommentarer
Postat av: Elin

Å synd att vi ska bort på lördag annars hade jag kommit på passet!!!

2013-11-28 @ 22:53:21
Postat av: Linda till Elin

Åh vad synd, hade varit kul att ha dig med!

2013-11-29 @ 20:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0