På plats

Och vi ska jobba hårt idag.
Jättehårt.


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Holy Moly!!! Här ska frossas i godsaker ;-) Gott!!!

Sambon hittade en rolig sida om introverta och konstaterade att han nog var det... och då tänkte jag på dig direkt, du har ju skrivit en del om det. Den var lite kul och förklarande- kanske nåt man som introvert ska skicka med när man presenterar sig så slipper man förklara hur och varför man reagerar/agerar som man gör ;-)

http://themetapicture.com/how-to-interact-with-the-introverted/

Anna i gbg...

2013-11-21 @ 11:09:47
Postat av: Linda till Anna i gbg

Ah den, den är så himla bra och mitt i prick för mig! Älskar bilden där han kurar ihop sig i bollen och väser åt den extroverte :D

2013-11-21 @ 17:50:04
Postat av: Anna i gbg

haha... det var precis den bilden min sambo skrattade åt också och sa att just så kan det vara- han kände igen så så i alla situationerna :-) Jag har faktiskt inte tänkt på att han skulle vara introvert eller att han kände så. Han är så himla social i grupp, men har väldigt svårt för att umgås med folk, vill helst bara vara hemma själv och jag har ibland irriterat mig på det och undrat vad problemet är- men nu kanske en och annan pollett ramlade ner och i fortsättningen kanske jag inte ska ta åt mig personligen när han hellre stannar hemma än följer med på middagar hos tjocka släkten ;-)

2013-11-21 @ 20:41:57
Postat av: Linda

Man får kompromissa. Jag hänger med, nickar och ler ett tag och går sedan undan och somnar någonstans :) Eller så placerar jag mig i köket och håller mig sysselsatt.
Vi blir sällan långvariga om man säger så, hehe. Johan har svårt att förstå det där, att man föredrar ensamheten men accepterar så gott det går.

2013-11-21 @ 22:08:04
Postat av: Anna i gbg

Ja om man bara pratar om det och förstår vad som ligger bakom kanske det är större chans för förståelse från omgivningen. Jag tror inte min sambo har förstått själv, det blev en liten aha-upplevelse för honom när han såg denna lilla sida. Det förklarade nog en del för honom också, han har inte varit så tydlig inför mig varför han inte vill följa med på saker och ting och jag har mest tolkat det som att han varit lat eller inte velat umgås med just den vännen eller min familj osv. Han är nämligen väldigt trevlig och social när han väl är ute bland folk, så man fattar inte det där att man helst vill vara själv. Men som han sa, det tar så mycket energi att vara social så man vill helst bara åka hem och spela spel vid datorn eller dyl ;-)

2013-11-21 @ 23:24:58
Postat av: Linda

Rekommenderar skarpt att läsa Linus Jonkmans bok "Introvert, den tysta revolutionen". Hög igenkänningsfaktor för mig där, och är också en liten "guide" för extroverta att förstå oss introverta :)

2013-11-22 @ 20:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0