Eftersvett


Ni vet de där som sminkar sig regelbundet och plötsligt en dag dyker upp utan någonting alls? Tycker nästan jag ser lika naken ut som dom nu när extrafransarna är borta. Eller så är den största skillnaden bara i min hjärna. 
I vilket fall har det varit riktigt bra med folk i Kållered på sistone vilket är kul. Himla goa är deltagarna också och en del har banne mig varit med nästan sedan jag började här för typ sex år sedan. Har jag lärt mig namnen då? Nej jag är ju bara värdelös på sådant.

Kändes bra i kroppen, SÅ skönt! Hann förbi Stefan en kortis innan passet för att gratulera på 60-årsdagen, längesedan jag var där. Är ju så bra på det där med att hälsa på. Heller.
Imorgon är det fredag igen. Det är inte klokt. Hur orkar/hinner andra människor med det där man hör som middagar, tillställningar, spontanfikor och shoppingrundor? Har de hittat några extra timmar någonstans som jag missat? Inte för att jag saknar något av det där, men hade lätt kunnat ägna de timmarna åt... en bok, hjärnavslappnande datorspel, skrivande eller virkande.

En generell fråga som enligt Linus Jonkmans bok kan särskilja de extroverta och introverta: Du vaknar upp en dag och upptäcker att alla människor och djur är borta. Vad gör du?
Den introverta läser böcker, planerar sin överlevnad, odlar grönsaker. Medan den extroverte letar sätt att ta livet av sig. Det stämde rätt bra på mig och Johan. Vad hade du gjort?

Jag har i alla fall svalnat tillräckligt nu för en dusch,

Kommentarer
Postat av: Jessica

Man skaffar sig ett jobb, som man inte kan göra på hemmafronten. ;-) Hoppas att smörgåstårtan smakade. :-) Jag var i Varberg och missade träning idag. :-(

2013-11-07 @ 21:31:35
Postat av: Linda till Jessica

Tack, det var en sådan där god köttig, dvs rostbiff och skinka och sådant, inte räkor, lax och sådant :)

Varberg? Men då ses vi nästa vecka! ;o)

2013-11-08 @ 09:56:25
Postat av: Jessica

Det gör vi. :-)

Jag börjar kika framåt, är visst klar med studierna till sommaren så jag måste verka vuxen snart och söka jobb. ;-)

2013-11-08 @ 14:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0